Σχετικά με εμάς

 

Η εταιρεία «Ανθός – Εκλεκτά Προϊόντα» είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που ξεκίνησε το 1989 ως Special Catering. Κύρια ενασχόληση της Special Catering ήταν η παραγωγή και παροχή συσκευασμένων σνακ καθώς και έτοιμων γευμάτων.

Με την πάροδο των ετών η εταιρεία, ακολουθώντας τις αλλαγές στις διατροφικές τάσεις και προτιμήσεις των καταναλωτών, αναπτύσσει ένα νέο κύκλο εργασιών με προϊόντα της σειράς «Ανθός» καθώς και με προϊόντα αντιπροσώπευσης.

Στην γκάμα προϊόντων που διαθέτουμε θα βρείτε τα εξαιρετικής ποιότητας παραδοσιακά μας κριτσίνια σε ποικιλία γεύσεων, καθώς και κουλούρια, βουτήματα, μπάρες δημητριακών, σιροπιαστά και εποχιακά γλυκά.

Έχουμε ξεχωρίσει για την ιδιαίτερη προσοχή που δίνουμε στην άμεση εξυπηρέτηση, την προσωπική επικοινωνία και την προσεκτική επιλογή προϊόντων. Επιθυμία μας είναι να ανταποκρινόμαστε με τον καλύτερο τρόπο στις διαφοροποιημένες ανάγκες των πελατών μας.

Η εταιρεία επενδύει στην συνεχή έρευνα για τη δημιουργία και προσθήκη προϊόντων με τις υψηλότερες προδιαγραφές και το καλύτερο μέρισμα στην σημερινή αγορά.

Στους πελάτες μας συγκαταλέγονται ξενοδοχεία, κάβες, εταιρείες catering και vending, παραδοσιακά παντοπωλεία, deli, καταστήματα αρτοποιίας –  ζαχαροπλαστικής, καφέ, κυλικεία, αναψυκτήρια καθώς και σημεία μικρής λιανικής (mini market, ψιλικά, περίπτερα).

Αν επιθυμείτε ένα συνεργάτη που η κύρια μέριμνα του είναι να σας τροφοδοτεί με ποιοτικά προϊόντα καθώς σας ενημερώνει, στηρίζει και εξυπηρετεί θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε και να σας συμπεριλάβουμε στην οικογένεια μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο (+30) 210 8049739 ή συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας που θα βρείτε εδώ.